Lilla Parken logotyp

Våra föreställningar är knutna till förskolornas och skolornas läroplan. Där demokrati och mänskliga rättigheter är i fokus. Vi är en mobil teater som kan komma ut till er och spela i era lokaler. ni väljer dag, tid och plats.

Teater i förskolan och skolan med fokus på värdegrund

Barnens värdegrund sätts redan i förskolan och med teater kan vi utveckla, förändra och lära barn goda värderingar för att bygga ett samhälle vi alla vill leva i.

I våra workshops och teaterkurser arbetar vi med gruppdynamik för att stärka demokratiska värderingar som i sin tur bygger upp barnens självkänsla, trygghet och identitet och vilar på värdegrunden i förskolornas och skolornas läroplan.

Vi spelar teater knutet till förskolans  och skolans läroplan (Lpfö18 och Lgr11). Vårt fokus är värdegrund,  demokrati och mångfald. Där barnkonventionen alltid finns med. Med efterföljande workshop låter vi eleverna delta i den kreativa processen där man tematiskt bygger upp en djupare förståelse.

Vi har teaterkurser både ute på förskolor, skolor och efter skolan projekt. Vi arbetar tematiskt och strukturerat med teaterlära. Flertalet ungdomar erbjuds att delta i våra stora offentliga föreställningar med etablerade skådepelare under vårt varunamn Bristol Entertainment.

Med STEAM learning kan vi erbjuda större skapande skola projekt till er förskolor och skolor. Vår personal är certifierade utbildare inom STEM sedan  2021. Där vi med teknikens hjälp och teaterns tänkande utanför boxen tar er skapande skola projekt till nästa nivå.

Aktuella föreställningar

Dammlotta och Bubbelbjörn

Teater för förskolan och särskolan. Målgrupp 0-3 år. Föreställningen spelas nästan helt utan ord utan använder små barns enkla meningar.
För de minsta

Kottan med vänner

Teater för förskolan och skolan. Målgrupp 3-9 år. Föreställningen berör vänskap och att se den som är utanför. Varför det är viktigt att alla får vara med.
Utanförskap

Kråkans kramar

Teater för förskolan och skolan. Målgrupp 3-9 år. Bygger på "Stopp min kropp" och mitt och ditt. En interaktiv föreställning om rätten till sin egen kropp.
Integritet

Läskeblaskmaskinen

Teater för förskolan och skolan. Målgrupp 4-9 år. Föreställningen berör allas ansvar för miljön. Varför det är så viktigt att alla deltar.
Miljö

Strawbees

STEAM-Learning som skapande skola. Kan kopplas ihop med föreställningar. Ett arbete ute hos er under en till flera dagar.
STEAM

Skapande skola

Varje år genomför vi lyckade skapande skolprojekt. Vi kan komplettera befintliga eller skapa nya efter era önskemål. Alltid fast pris!
Utbildning

vår personal

Vi satsar på kvalité i alla led och den viktigaste länken är en utbildad personal. Alla som jobbar hos har en lång dokumenterad erfarenhet av teater. Våra föreställningar, kurser och workshops tas alltid fram tillsammans med er som jobbar i förskolan och skolan så att vi vet att vi når de pedagogiska målen som sätts.

Johan Asplund - CEO, skådespelare och konstnärlig ledare
Camilla Rensgård
Sabina Heitmann - Skådespelerska

Vad skolor och föräldrar säger om oss

Ring oss idag

070-236 00 00

Hitta till oss

Sturegatan 39, Sundbyberg

Mejla oss

[email protected]

X
X