COVID-19

COVID-19

Nya riktlinjer 29 oktober 2020

Den 29 oktober kom nya riktlinjer från Folkhälsomyndigheten. Beslutet gäller fram till 19 november 2020 men kan förlängas.

Fler och fler smittas av COVID-19 vilket påverkar oss teatrar direkt. De tidigare beslutet om att öka antal deltagare till 300 från 1 november i Stockholms län är skjutet på framtiden. Som det är nu får vi fortfarande ha 50 i publiken.

Man ska bland annat avstå från att delta i konserter och föreställningar.

Så kommer vi spela till när du köpt biljetter? Det vet vi inte ännu. 30 oktober har vi stoppat ytterligare försäljning till. Vi kommer föra en dialog med vår arbetsgivarförening för att ta fram gemensamma riktlinjer för hela Stockholms län. Vi gör det för att det ska finnas en enighet hos alla teatrar över hela Stockholms län. Då blir det enklare att kommunicera ut alla riktlinjer.

Alla som har köpt biljetter eller köper biljetter kommer att kontaktas både via mejl och SMS om det skulle bli förändringar på det evenemang du köpt biljetter till.

Vi kommer ha svårt att svara på allas enskilda frågor. All information kommer finnas på den här sidan. Du som köpt biljetter och om dina biljetter påverkas kommer vi se till att kontakta via mejl och SMS.

InställdInställda föreställningar

De föreställningar som ställts in under våren 2020 på grund av COVID-19 har blivit kontaktade via E-post av oss. Nya datum och biljetter hittar ni på vår nya hemsida www.bristol.se.

Sommarkollo vid Toppstugan

I sommar håller vi i kollo vid Toppstugan i Hallonbergen. Detta drivs med tillstånd från Folkhälsomyndigheten och med stöd från Sundbyberg Stad. För att delta behöver du anmäla dig på hemsidan och betala i förskott. Priset är 50 kr per dag och vi har max 10 platser. Har du inte anmält dig i förväg kan du inte komma.

Du måste vara frisk

  • Vid tecken på sjukdom stanna hemma. Vi kan byta dag i mån av plats.
  • Alla ytor torkas av och städas löpande under dagen med desinfektionsmedel.
  • Alla som deltar ska tvätta händerna innan när man kommer.
  • Sjuka kommer att skickas hem omgående. Vi kommer i den mån vi kan meddela vårdnadshavaren om att barnet skickas hem.
  • Vi har begränsat antal deltagare till 10 st per dag för att klara distanseringen. En anmälan ska vara gjord på hemsidan innan man kommer.

Boka plats till kollot

oktober, 2021

Stötta oss

Lilla Parken är en liten fri teater baserade i Sundbyberg. Vi drivs helt utan statliga stöd och precis som många kulturaktörer kämpar vi på Lilla Parken hårt just nu för att finnas kvar i Coronatiderna. Med den informationen vill vi meddela att vi håller öppet som vanligt som en viktig del av det fria kulturlivet i Stockholm och Sundbyberg.

Vi har de senaste dagarna erhållit mycket fin respons från både besökare, Sundbybergare med fler som frågar oss hur de kan hjälpa till. Flera av er har frågat om man kan Swisha ett stöd eller stödköpa biljetter. Självklart går det bra att Swisha oss eller ge ditt stöd via PayPal i formuläret nedan.
SWISH: 123 188 32 63

Stötta oss ge oss ett bidrag

Fyll i formuläret nedan och lämna ditt bidrag via PayPal eller Swisha oss direkt på 123 188 32 63

Varje gåva, varje biljett räknas i Coronatider. Varje krona är ett bidrag för att rädda den fria kulturen.
Varje bidrag räknas. Skriv ett kort hälsning till oss så kommer vi belöna alla som sponsrar oss på ett eller annat sätt.

Praktisk information rörande COVID-19

Vi får väldigt många mejl, sms, Facebook meddelanden med mera som rör frågor om vi spelar eller inte. Vi ber om förståelse för att det kan ta lite längre tid att få svar. Därför presenterar vi all information här. Informationen uppdateras löpande.

Folkhälsomyndigheten

Löpande kommer det information rörande COVID-19 eller Corona som det även kallas. Det har kommit direktiv på att ställa in kulturevenemang som har 50 eller fler deltagare. Vår salong tar max 120 i publiken. Just nu spelas inga föreställningar på grund av COVID-19 däremot är vårt sommarkollo öppet som planerat med vissa begränsningar. Max 10 deltagare per dag.

Smittspridning

Självklart vill vi att teatern och Toppstugan ska vara en trygg plats för alla att vara på. Vi har vidtagit ett flertal åtgärder. Mellan föreställningarna städas och rengörs alla toaletter, vi torkar av med sprit handtag, räcken och dörrar. Vi har ökat kapaciteten till max på ventilationen för att det hela tiden ska vara så ren luft som möjligt med en överkapacitet för 250 personer. Vår personal följer de riktlinjer som är satta av Folkhälsomyndigheten vad gäller att stanna hemma om man känner sig sjuk, förkyld eller hostig. Vi önskar att alla som besöker oss tar ett eget ansvar för att hindra spridningen av COVID-19 och stannar hemma om man har symtom. Det är viktigt att våra platser inte blir en plats där smittan sprids.

Öppet köp / byte av dag

Vi har inte öppet köp eller byte av dag. På samma sätt som om du är sjuk i vanliga fall så återlöses inte biljetter på grund av det. Vi önskar istället att du tar ett eget ansvar för att skydda andra människor. Det innebär att du kan inte få pengarna tillbaka om du inte kommer samt att du inte kan byta dag på dina biljetter. Vad gäller sommarkollo så hjälper vi till i största mån att byta dag.

Inställt evenemang

Skulle Folkhälsomyndigheten eller annan myndighet stänga teatern så kommer vi kontakta er via E-post och SMS via de uppgifter du lämnade vid biljettköpet på Biljettmonster.se. Ärendet blir då ett så kallat Force majeure ärende.

Force majeure

Dessa villkor godkände du vid köp avbiljetterna på www.biljettmonster.se

I vissa fall sker omständigheter utanför vårt eller arrangörens kontroll och då är det bra att veta vad som gäller. Force majeure gäller med dessa villkor alla slags orsaker som ligger utanför Biljettmonster eller arrangörens kontroll, inklusive utan begränsing, force majeure, naturkatastrofer, krig, uppror, kravaller, terrorism, brand, explosion, översvämning, nationell sorg, stöld av kritisk utrustning, avsiktlig skadegörelse, strejk, lookout, väderförhållanden, krav från landets försvarsmakt eller åtgärder eller bestämmelser från nationella eller lokala myndigheter. Varken Biljettmonster eller arrangören kommer att vara ansvarsskyldig gentemot dig i enlighet med dessa villkor och bestämmelser för annullering och/eller senareläggande av ett evenemang på grund av en force majeure-händelse inträffar.

Vi ställer in utan Force majeure

Skulle vi ställa in så kommer du att kontaktas av oss. Som en liten teater är vi extremt utsatta när något sånt här händer och vi kommer fråga om ni önskar en återbetalning eller kan tänka er att stödja den fria kulturen med att efterskänka biljetterna. Väljer ni att efterskänka biljetterna kommer du erhålla 50% rabatt på biljetterna i höst.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.