Laddar Evenemang

« All Evenemang

Dammlotta och Bubbelbjörn

november 1 @ 10:00 - 11:00

|Återkommande Evenemang (Se alla)

One event on november 2, 2019 at 10:00

120kr
Dammlotta och bubbelbjörn - Teater för de minsta

Det är kväll på förskolan och alla har gått hem till sitt. Kvar är leksakerna och kuddarna och allt annat som barnen lekt med under dagen. Städaren kommer in i ett av lekrummen och dammar, sopar och slänger skräpet. Han hittar en docka med en trasig arm. Den får kastas i soptunnan den med. Städaren släcker och går ut.

Dockan med en arm, Dammlotta, kommer upp ur papperskorgen. Även Bubbelbjörn tittar fram och de två lekkamraterna börjar att leka och stöka runt i rummet. In kommer städaren. Nu måste städaren se till att det blir ordning och reda i lekrummet igen.

En föreställning för de allra minsta barnen som tar upp om en hållbar miljö. Måste man slänga trasiga leksaker eller kan de få ett nytt liv?

Målgrupp: 0-3 år
Längd: 20 minuter, workshop efter ca 15-20 minuter

Efter föreställningen bjuder vi upp barnen till en workshop tillsammans med er om man vill. Workshopen innehåller sång och lek i ytterligare 15-20 minuter. Vi tittar på färger, lär oss om kroppen och våra sinnen. Anpassad för barn mellan 0-3 år. Minst en vuxen per barn måste delta om man vill att barnet ska vara med.

Detaljer

Datum:
november 1
Tid:
10:00 - 11:00
Pris:
120kr
Evenemang Kategori:
Evenemang Taggar:
, , , , ,

Arrangör

Lilla Parken
Telefon:
070-236 00 00
E-post:
info@lillaparken.se
Webbplats:
www.lillaparken.se

Plats

Kulturscen Bristol
Bristol, Sturegatan 39, 172 31 Sundbyberg Sverige + Google Map
Webbplats:
www.bristol.nu