Detta är ett återkommande evenemang

DOGS

lör19mar13:00lör15:00DOGSMusikal för hela familjen13:00 - 15:00 Bristol Entertainment, Sturegatan 39, 172 31 Sundbyberg

Evenemangs detaljer

I DOGS får du följa med på ett musikaläventyr för hela familjen. Berättelsen tar sin början på Irlands gator där vi får träffa två rivaliserande hundgäng. Deras ständiga kamp tar plötsligt en häftig vändning när hundfångarna börjar använda sig av en boll. De måste snabbt lära sig stå emot bollen för att inte fångas. De hundar som fångas kommer aldrig tillbaka. Vart tar de vägen? Ett äventyr om att fly, komma till en ny plats och att återbygga förtroendet för varandra.

Musiken i Dogs framförs live av ett 8-mannaband. Låtarna i musikalen är hämtade ur vår svenska pop-skatt och har fått nya hundvänliga texter. Ni får exempelvis höra Johnny the Rocker, Främling och Canneloni Macaroni som ni aldrig hört dem förut.

Med ett litet mått svärta och med en stor skopa humor lämnar vi publiken med viftande svansar.

Manus och Regi: Leif Grönqvist
Producent: Johan Asplund
Kostym: Emilie Wedholm

En föreställning på 2 akt på ca 2 timmar inklusive paus
Rekommenderas från 5 år.

Alla oavsett ålder behöver en giltig biljett!
Det är samma pris för vuxna och barn

Mer

Organisation

Bristol Entertainment

Bristol Entertainment - TEATER I CENTRALA SUNDBYBERG Teater, familjeföreställningar, musikaler och musikkvällar. Vi ger dig kulturupplevelser att minnas för livet. Din lokala teater i Sundbyberg Bristol en teater endast 10 minuter från Stockholm. En knutpunkt med pendeltåg, tunnelbana, tvärbana, bussar och fjärrtåg. Sedan 1939 har Bristol varit en kulturoas i Sundbyberg med kultur för hela Stockholm som upptagningsområde. Varmt välkomna till din kvartersteater Bristol i Sundbyberg.
kundservice@bristol.se - 08-559 22 940 Sturegatan 39, 172 31 Sundbyberg

Learn More

Lämna ett svar