Detta är ett återkommande evenemang

Sunes Sommar

lör02sep10:30lör12:00Sunes SommarFamiljeföreställning10:30 - 12:00 Bristol Entertainment, Sturegatan 39, 172 31 Sundbyberg

Sunes Sommar, teater som spels i Sundbyberg! Klassikern Sunes sommar blir nu äntligen teater.

Evenemangs detaljer

Sunes sommar, klassikern som har roat och underhållit generationer av barn sedan den först släpptes på bio, blir nu äntligen teater. Sunes sommar är en mustig och färgsprakande berättelse om en vanlig svensk familj på semester, och allt det tokiga som kan hända när man är tillsammans på en och samma plats.

Med en stark ensemble av skådespelare och en kärleksfullt skildrad miljö tar Sunes sommar oss med på en resa genom Sverige och in i hjärtat av den svenska sommaren. Med humor, värme och en stor portion skratt garanteras du en minnesvärd upplevelse.

Så om du vill njuta av en underbar och rolig familjeföreställning som hyllar det svenska sommarlivet, så är Sunes sommar ett säkert val för dig och hela familjen. Låt dig uppslukas av berättelsen, skratta högt åt de tokiga situationerna och fånga all den sommarkänsla som denna fantastiska familjeföreställning har att erbjuda. Kom och sätt dig i våra sköna stolar med en nypoppad popcorn och njut av denna underbara och tidlösa svenska sommarklassiker.

Teatern är baserad på Anders Jacobsson och Sören Olssons, Sunes sommar, Rättighetshavare Storytel AB

Manus och Regi: Leif Grönqvist
Producent: Johan Asplund

En familjeföreställning på 2 akter
Längd ca 1,5 timmar med paus
Rekommenderas från 4 år

Mer

Organisation

Teater Bristol

Teater Bristol - TEATER I CENTRALA SUNDBYBERG Teater, familjeföreställningar, musikaler och musikkvällar. Vi ger dig kulturupplevelser att minnas för livet. Din lokala teater i Sundbyberg Bristol en teater endast 10 minuter från Stockholm. En knutpunkt med pendeltåg, tunnelbana, tvärbana, bussar och fjärrtåg. Sedan 1939 har Bristol varit en kulturoas i Sundbyberg med kultur för hela Stockholm som upptagningsområde. Varmt välkomna till din kvartersteater Bristol i Sundbyberg.
kundservice@bristol.se - 08-559 22 940 Sturegatan 39, 172 31 Sundbyberg

Learn More