Pannkakstårtan

Barnteater för hela familjen

Pannkakstårtan

Findus fyller år tre gånger per år. Just idag fyller han år och det ska fixas med pannkakstårta. Följ med Sven Nordqvist underbara karaktärer och hjälp till att göra Findus födelsedag extra speciell. 

P4 Stockholm intervju

Spelas på Bristol i Sundbyberg

Pannkakstårtan

0
Antal föreställningar

Gubben Pettson och hans katt Findus bor i ett litet rött hus med snickarbod, hönshus, vedbod och utedass. Det påstås att Pettson är tokig, men det är bara vad folk tror.

Pettson ska baka pannkakstårta till Findus, som har hela tre födelsedagar om året. Men mjölet är slut, det är punktering på cykeln, snickarboden är låst, nyckeln är nere i brunnen, metspöt ligger på loftet ovanför snickarboden och stegen ligger i Anderssons kohage. Där står Anderssons ilskna tjur och sover med huvudet mot stegen. Så Pettson och Findus får jaga bort tjuren, de väcker den med Till havs med Jussi Björling, därefter får Findus vara tjurfäktare med en gardin knuten i svansen, därefter hämtar Pettson stegen, hämtar metspöt, fiskar upp nyckeln, lagar punkteringen och åker till affären och köper mjöl så att Findus äntligen får sin pannkakstårta.

Sedan sitter de i trädgården och äter tårta, dricker kaffe och spelar wienervalser på vevgrammofonen.

Följ med på en härlig föreställning för hela familjen. Tillsammans med er i publiken får vi vara med och fira Findus födelsedag.

En föreställning på 1 akt på ca 45-50 minuter
Rekommenderas från 3 år.
Ingen paus

Publikens omdömen om våra föreställningar

Tack för en helt otrolig föreställning efter att ha sett föreställningen med min son kan han inte sluta prata om grodor

Sherry Long
15 augusti 2019

Wow vilken föreställning. Både vår 6 och 9 åring satt som tända ljus hela föreställningen. En av de bästa vi någonsin sett.

Andreas Nixon
06 april 2019

Vår familj har följt er i över 10 år och vi blir alltid lika imponerande av era föreställningar. Peter Pan var inget undantag hela familjen njöt av ännu en fantastisk föreställning.

Jonny Carlsson
09 mars 2019

Som Sundbybergsbo är jag stolt över att vi har en så fin teater och glad över att jag tog min brorsdotter till Bristol för att se Prinsessan på ärten.

Christer Lindgren
15 augusti 2019

Personalen

Gustaf Nyberg

Gustaf Nyberg

Skådespelare
Lizzie

Lizzie

Skådespelerska
Hanna

Hanna

Skådespelerska
Johan Asplund

Johan Asplund

Producent / Skådespelare
Leif Grönqvist

Leif Grönqvist

Manus och Regi

Alltid billigast på internet

Biljetterna är alltid billigast att köpa på interne. Väljer du att köpa på plats tillkommer 25 kr per biljett i serviceavgifter.

Hitta till föreställningen