Pettson får julbesök

Barnteater för hela familjen

Pettson får julbesök

Med Sven Nordqvist underbara karaktärer får vi en fantastisk julföreställning för hela familjen. Tillsammans med er i publiken hjälper vi Pettson och Findus att få en riktigt härlig jul.

Trailer kommer inom kort!

Spelas på Bristol i Sundbyberg

Pettson får julbesök

0
Antal föreställningar

Snart är det jul, och Pettson och Findus ska hålla på med julförberedelser. När de ska hämta granris i skogen med kälken går det alldeles för fort, kälken kraschar och Pettson skadar sin fot. Nu kan de inte åka och handla, och de kan inte hämta en julgran. Findus får ta hand om städningen och de tillverkar en julgran av det de har hemma. Men hur ska de ordna med maten? Morötter och potatis är tråkig julmat. Det visar sig att Findus oroar sig i onödan. Grannarna kommer en efter en och har alla med sig något till Pettson och Findus och det blir en riktig trevlig julafton.

En fantastisk julföreställning för hela familjen. Tillsammans med er i publiken hjälper vi Pettson och Findus att få en riktigt härlig jul. I foajén kommer du mötas av julsånger när du kommer av fantastiska lokala ungdomar.

Föreställningens längd ca 45-50 minuter.
Rekommenderas från 3 år.
Ingen paus

Publikens omdömen om våra föreställningar

Tack för en helt otrolig föreställning efter att ha sett föreställningen med min son kan han inte sluta prata om grodor

Sherry Long
15 augusti 2019

Wow vilken föreställning. Både vår 6 och 9 åring satt som tända ljus hela föreställningen. En av de bästa vi någonsin sett.

Andreas Nixon
06 april 2019

Vår familj har följt er i över 10 år och vi blir alltid lika imponerande av era föreställningar. Peter Pan var inget undantag hela familjen njöt av ännu en fantastisk föreställning.

Jonny Carlsson
09 mars 2019

Som Sundbybergsbo är jag stolt över att vi har en så fin teater och glad över att jag tog min brorsdotter till Bristol för att se Prinsessan på ärten.

Christer Lindgren
15 augusti 2019

Personalen

Gustaf Nyberg

Gustaf Nyberg

Skådespelare
Lizzie

Lizzie

Skådespelerska
Hanna

Hanna

Skådespelerska
Johan Asplund

Johan Asplund

Producent / Skådespelare
Leif Grönqvist

Leif Grönqvist

Manus och Regi

Alltid billigast på internet

Biljetterna är alltid billigast att köpa på interne. Väljer du att köpa på plats tillkommer 25 kr per biljett i serviceavgifter.

Hitta till föreställningen Pettson firar jul