Lilla Parken logotyp

MUSIKAL 6-8 ÅR

Lördagar 10.00 – 11.00
2300 kr / 15 ggr
Ledare : Henry Alarcon, Karen Bernardino

Kursstart: 4 Sep 2021

Plats :Allaktivitetshuset Sturegatan 10, Sundbyberg

I samarbete med West end Stockholm

Grundkurs i musikal – dans, sång och teater

Här leker vi musikal! Vi skapar olika karaktärer, dansar, sjunger och improviserar. Allt med fokus på nyfikenhet och att ha skoj. Det finns inga krav på att du ska framföra för publik, men visst vore det roligt?

Våra musikalledare träffades på Wallmans dinnershow nere i Köpenhamn och har varit en musikaliskt PANG-duo sedan dess.

Våra musikalkurser är ett nära samarbete med West End Stockholm.

Karen Bernardino
Karen har haft ledande roller i diverse musikaler runt om i Skandinavien för att inte tala om huvudrollen i Miss Saigon. Hon har varit semifinalist på norska Idol och turnerat med Brolle i showen Elvis, Cash, The Killer & Me. Just nu jobbar Karen med Jesus Christ Superstar i Trondheim i Norge utöver sina digitala sångpass som du snart kommer kunna boka upp dig på här hos West End Stockholmoch

Henry Alarcon
Henry har utöver sina roller i musikaler som West Side Story även koreograferat och regisserat en rad musikaler för skolungdomar upp till gymnasieålder, senast musikalen Legally Blonde. Han skräddarsyr föreställningar och undervisar i sitt företag Pro Form Productions. Just nu jobbar Henry med musikvideon till Ida Wiklunds låt ”Säg att det går över (Coronaversion)” utöver sina digitala danspass.

Boka och betala

Anmälningen avslutad

X
X