Lilla Parken logotyp

Teaterkurs våren 2021 på Mandarin

Kurserna är en gång i veckan med start den 23 januari 2021. Kursavgiften är 2500 kr och betalas via hemsidan i förväg. Exakta tider kommer vi att återkomma med. Du kan prova en lektion gratis skulle du ångra dig kan du fram till den 29 januari få full återbetalning även om du provat en lektion. OBS kursen är endast på Kinesiska (Mandarin). Riktar sig till dig från 6 år. Yngre barn kan inte söka kursen!

Barnkurser redovisning hösten 2019

Praktisk information

Alla som deltar gör det live via sin dator eller IPAD. Du behöver ha internet och en webbkamera för att delta. Förhoppningsvis är pandemin över i vår och då kan eventuellt ett uppspel ske på Bristol i Sundbyberg. Eftersom kursen är online så kan inte för små barn vara med. Du ska ha fyllt 6 år. Indelning i grupper kommer ske efter vi fått in alla anmälningar.

Boka plats på onlinekurs teater

januari, 2021

Du betalar din bokning direkt på hemsidan i och med att du bokar en plats. Betalning sker på hemsidan via Apple Pay, Kortbetalning eller Swish. Var noga med att ange telefonnummer till ansvarig målsman. Alla deltagare måste ha godkänt från sin målsman att delta. Första lektionen är en problemtider och du kan få full återbetalning om du skulle ångra dig.

X
X