Ny föreställning i vår Läskeblaskmaskinen

Ny föreställning i vår Läskeblaskmaskinen

Äntligen kommer det en ny föreställning riktad till förskolan och skolan. Den nya föreställningen heter Läskeblaskmaskinen och är en föreställning som handlar om miljön.

Ritning över anläggningen till Läskeblaskmaskinen

Det finns en livsnjutare i staden som byggt en fantastisk maskin som gör läskeblask. Alla älskar att dricka läskeblask. Men det kommer mycket rök från maskinen.

En dag kommer en vetenskapsman och berättar att röken är farlig. Klimatet kommer förändras. Livsnjutarens granne har redan börjat märka av det och svettas konstant.

Läskeblaskmaskinen

Tillsammans med publiken får vi försöka lösa problemen så att alla ska få en frisk värld att bo i. För det finns ju bara en planet och då behöver alla hjälpas åt.

Kunutet till Lpfö18 och LGR11

Vi spelar teater knutet till förskolans och skolans läroplan (Lpfö18 och Lgr11). Vårt fokus är värdegrund, demokrati och mångfald. Med efterföljande workshop låter vi eleverna delta i den kreativa processen där man tematiskt bygger upp en djupare förståelse.

blank

Barns kreativa tänkande ska alltid tas till vara på och därför jobbar vi alltid med interaktiva föreställningar där de är en del av upplevelsen. Tillsammans med oss från det professionella kulturlivet genomför vi varje år flera lyckade skapande skola projekt.

blank

Framtiden är våra barn

Just därför är det så viktigt att vi lär oss av barn och ungas  kreativitet samtidigt som vi lär dem om att vara rädd om naturen och varandra.

blank

Vi är alla en superhjälte

Vi kan alla vara en superhjälte. Om du frågar en 4 åring om vem som kan vara en superhjälte så kan alla utföra hjältedåd. Det störta just nu är att ta hand om vår jord och vårt klimat och respektera varandra.

blank

Lär av barnen så ses vi i vår

Exakt datum för premiären är inte satt ännu. Mer information kommer inom kort upp på hemsidan. Kan du inte vänta och vill ha information redan nu om föreställningen eller vår verksamhet? Kontakta oss via hemsidan så berättar vi mer.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.