Lilla Parken logotyp

Ett sommarkollo med fokus på inovation

Måndag till fredag klockan 08:00-16:00 mellan den 29 juni fram till 24 juli kan du som är mellan 7-12 år delta i vårt sommarkollo i Toppstugan som ligger i Sundbyberg, Hallonbergen. Kollot kommer innefatta flera olika delar. Bland annat att man får prova på Strawbees, teaterövningar, rita och måla samt prova på att skriva en dramatisk text. Priset är 50 kr per dag och du behöver anmäla dig i förväg. 

Spela videoklipp

Vad ingår?

Alla som deltar i vårt sommarkollo kommer att erbjudas enklare fika, samt smörgås, minipizza eller annan enklare tilltugg. Detta ingår i anmälningsavgiften på 50 kr. För den som önskar kan man ta med egen mat som kan värmas i micron. Vi har tyvärr inte möjlighet att anpassa mat eller fika till allergier fullt ut. I anmälan får ni gärna meddela eventuella allergier. Man får låna den utrustning som behövs för att delta dock får man inte ta hem det man byggt. För den som önskar kan man köpa Strawbees produkter på vår hemsida. Samtliga deltagare är försäkrade via IF.

Corona information

COVID-19

Här finner du all information rörande Corona och våra verksamheter

Korta regler

  • Vid tecken på sjukdom stanna hemma. Vi kan byta dag påminn anmälan i mån av plats
  • Alla ytor torkas av och städas löpande under dagen
  • Alla som deltar ska tvätta händerna innan man får börja.
  • Sjuka kommer att skickas hem omgående. Vi kommer i den mån vi kan meddela vårdnadshavaren om att barnet skickas hem.
  • Vi har begränsat antal deltagare till 10 st per dag för att klara distanseringen. En anmälan ska vara gjord på hemsidan innan man kommer

Praktisk information

Kollot är 08:00-16:00. Du kan komma mellan 08:00-13:00. Du kan inte komma efter 13:00 detta för att kunna anpassa antalet ledare på plats. Sista hämtningstiden är 16:00. Du kan alltid hämta tidigare än 16:00. Tänk på att man behöver städa sin plats innan man går så har man en tid att passa kom då gärna 15 minuter tidigare eller meddela oss på morgonen.

Ha gärna med sin egen vattenflaska. Vatten finns på plats. Man får ta med egen mat dock ej godis eller andra sötsaker.

För att minska smittspridning är föräldrar inte välkomna in i Toppstugan och kan ej låna toaletterna. Endast ledare får gå in i köket.

När man kommer ska alla tvätta sina händer med tvål och vatten alternativt med handsprit.

Känner du dig sjuk eller förkyld stanna alltid hemma! Tänk på att skydda dig själv och dina medmänniskor.

Boka plats på kollot

januari, 2022

Du betalar din bokning direkt på hemsidan i och med att du bokar en plats. Du kan boka fram till 24 timmar innan start. Betalning sker på hemsidan via Apple Pay, Kortbetalning eller Swish. Var noga med att ange telefonnummer till ansvarig målsman. Alla deltagare måste ha godkänt från sin målsman att delta. För fullständiga villkor se här.

Våra ledare

Olle Zetterberg

En av våra ledare som brukar hålla våra teaterkurser under terminerna. Är utbildad skådespelare med en master i London. Olle har även jobbat som lärare på Kulturama i Sundbyberg.

Lilly Nilsson

Har du varit och sett några av våra föreställningar på Bristol har du träffat henne i cafét. Finns med och hjälper till på flera områden inom Lilla Parken. En av våra ungdomsledare som har ett stort intresse för teknik, inovation och teater. 

X
X