Stipendium

Verksamhet

Vi bildades 2004 i Sundbyberg på Trädgårdsgatan där vi hade vår första lokal. 2009 Fick vi lokaler på Sturegatan 37 bredvid Bristol i källaren. Där hade vi en liten scen med 30 platser. Några år senare flyttade vi in på Allaktivitetshuset och 2018 fick vi möjligheten att vara en del av Kulturscen Bristol som nu är vår hemmascen. Vi spelar ca 150-200 föreställningar per år. Varav 70-80 st 2019 var på Bristol i Sundbyberg.

Kungfu mästare besöker våra ungdomar för att lära oss grunderna.
Uppvärmning inför Peter Pan på Bristol
80 ungdomar 15-19 år som gått våra musikkurser har redovisning på Bristol. De sköter allt från ljus, ljud med mera. De utvecklar själva en konsert varje termin. Kurserna är gratis!
Repetetion av Vi på Saltkråkan på Allaktivitetshuset som spelades på Bristol. Självklart med lokala ungdomar i alla roller.
Trailer Prinsessan på ärten som spelades hösten 2019 på Bristol. Med ungdomar i alla större roller tillsammans med etablerade skådespelare.
Trailer Peter Pan som spelades både våren och hösten 2019. Med ungdomar i alla större roller tillsammans med etablerade skådespelare.
Repetition av Rasmus på luffen som spelades utomhus
P4 Stockholm intervju 2020

För oss är barn och ungdommar alltid en resurs. Vilket gör att vi alltid försöker ha med dem i så många delar som möjlig. Allt från att vara med att sätta ljus, stå i cafét, stå på scen, bygga kulisser och mycket mer. Vi jobbar mycket ihop med olika organisationer där medräknat Friends och de föreställningar vi spelar på förskolor och skolor berör alltid människors lika värde.

Frågor om vår verksamhet?

Kontakta vår verksamhetsledare Johan Asplund på 070-236 00 00