Stora arbeten på Bristol

Stora arbeten på Bristol

Äntligen kan vi presentera att finansieringen för många av våra stora projekt på Bristol är säkrade. Det innebär att Bristol går från en enklare kulturlokal till en fullt utrustad kulturlokal avseende alla delar.

Den nya läktaren

Bristol får en ny läktare. Helt nybyggd med godkända räcken då den som finns i dag byggdes någon gång under 1970 talet. Med riktiga biostolar, plats för permobiler, hörslinga och framförallt en bättre komfort.

Foajén i samband med Pettson får julbesök

Foajén

Den lilla scenen i foajén får ett räcke så att den bättre kan utnyttjas. För att bara nämna några exempel på vad den kan användas till är små adventsspel, musik i pausen med liveband, filmpresentationer innan biovisningar och mycket mer.

blank

Ny framsida

Hela partiet på framsidan bytts ut mot moderna dörrar. Dels blir det bättre för miljön då det blir 3 glas fönster istället för 1 glas fönster. Automatiska dörrar så att alla kan komma in på Bristol. Nya snygga skyltskåp. Självklart i samma vackra stil som det alltid ha varit. Utseendet är samma det är tekniken som skiljer.

Mucklorna Caspian och Benjamin

Ny hiss

En ny hiss kommer att installeras innan 1 november. Det innebär att alla kan ta sig ner och se våra föreställningar. Den kommer ta 500 kg så även de som kommer med permobil kan komma in.

blank

Tillgängligheten

Vi ska spela för alla och då ska alla kunna delta. Därför har vi hela tiden jobbat för att fixa det som saknas. Med de förändringar vi gör nu så ska alla känna sig välkomna. Med nya dörrar, hissar, hörslinga och bättre anpassade platser för dem med rörelsehinder så blir Bristol en scen för alla.

Vi ses i höst

Med de orden hoppas vi att vi träffas i höst. Tills dess håll ut och håll avstånd till varandra. Var rädda om er själva och framförallt om de som är i en riskgrupp.

Önskar er en fortsatt härlig sommar
Johan Asplund
Konstnärlig ledare

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.