Barnteater 0-3 år - Teater för de allra minsta

Dammlotta och Bubbelbjörn

Dammlotta och Bubbelbjörn bygger på att främja språkets utveckling och sinnen. En föreställning helt anpassad för de allra minsta. En interaktiv föreställning för förskolan som följer Lpfö18.

Längd 20 minuter plus en efterföljande musik- och rörelsestund på 20 minuter.

Trailer

Spela videoklipp

Dammlotta & Bubbelbjörn

Föreställning för barn 0-3 år
- Längd 20 min + en efterföljande musik- och rörelsestund på 20 minuter

Boka

Fast pris 5500 kr inom Storstockholm. Vi är en uppsökande teater som kan komma ut till er och spela i era lokaler. Ni väljer dag, tid och plats. För er som önskar besöka en “riktig” teater, varmt välkomna till vår scen Bristol i centrala Sundbyberg.
Fast Pris

Det är kväll på förskolan och alla har gått hem till sitt. Kvar är leksakerna, den mjuka fåtöljen och allt annat som barnen lekt med under dagen. Städaren  kommer in i ett av lekrummen och dammar, sopar och slänger skräp. Hen hittar en trasig docka och kastar den i sopsäcken. Städaren släcker och går ut.

Den trasiga dockan, Dammlotta, kommer upp ur sopsäcken. Även nallen Bubbelbjörn tittar fram och de två lekkamraterna börjar att leka och stöka runt i rummet. Städaren kommer tillbaka och måste nu se till att det blir ordning och reda i lekrummet igen.

Workshop ingår

Efter föreställningen bjuder vi in barnen till en workshop tillsammans med er. Workshopen innehåller sång och lek i ytterligare 15-20 minuter. Vi tittar på färger, sjunger, dansar och lär oss om kroppen och våra sinnen. Anpassad för barn mellan 0-3 år.

Pedagoger berättar

Lyssna på musiken