Lilla Parken logotyp
Barnteater 0-3 år - Teater för de allra minsta

Dammlotta och Bubbelbjörn

Dammlotta och Bubbelbjörn bygger på att främja språkets utveckling och sinnen. En föreställning helt anpassad för de allra minsta. En interaktiv föreställning för förskolan som följer Lpfö18. En föreställning som kan sökas med Skapande skola pengar. Längd 20 minuter plus 20 minuter musik och rörelsestund.

Trailer

Spela videoklipp
Föreställning för barn 0-3 år
- Längd 20 min + 20 min sång och rörelse

Dammlotta & Bubbelbjörn

0
Ca antal spelade föreställningar

Boka

Fast pris 5500 kr inom Storstockholm. Ni väljer dag, tid och plats. Vi kommer ut till er eller kom till vår fina teater i Sundbyberg.
Fast Pris

Det är kväll på förskolan och alla har gått hem till sitt. Kvar är leksakerna och kuddarna och allt annat som barnen lekt med under dagen. Städaren kommer in i ett av lekrummen och dammar, sopar och slänger skräpet. Han hittar en docka med en trasig mage. Den får kastas i soptunnan den med. Städaren släcker och går ut.
Dockan med en trasig mage, Dammlotta, kommer upp ur papperskorgen. Även Bubbelbjörn tittar fram och de två lekkamraterna börjar att leka och stöka runt i rummet. In kommer städaren. Nu måste städaren se till att det blir ordning och reda i lekrummet igen.

En föreställning för de allra minsta barnen som handlar om att städa. Med få enstaka ord fångar vi barnens språknivå och möter dem på deras nivå.

Workshop ingår

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Lärare berättar

Lyssna på musiken

Bildgalleri

X
X