Barnteater 3-8 år - Om utanförskap

Kottan firar jul

Kottan med vänner handlar om vänskap. Om att se den som är utanför och att bjuda in i leken. En interaktiv föreställning för förskolan, skolan och särskolan.

Längd 30 minuter, workshop 30 minuter som tillval.

Se vår Trailer

Spela video om Kottan med vänner - Banner

Kottan firar jul

Föreställning för barn 3-8 år
- Längd 30 min + Workshop 30 min

Boka

Fast pris för föreställning 5500 kr inom Storstockholm. Tillval workshop 2000 kr. Vi är en uppsökande teater som kan komma ut till er och spela i era lokaler. Ni väljer dag, tid och plats. För er som önskar besöka en “riktig” teater är välkomna med er barngrupp till vår scen Bristol i centrala Sundbyberg.
Fast Pris

Kottan som varit elak hela året inser att hon inte kommer få några julklappar. Några som kommer få massor det är Hoppe och Korre. Inte blir det bättre av att de två vännerna visar och tisslar och tasslar med varandra och Kottan inte får vara med. Kottan gör allt för att förstöra julen men inser försent att vad det tisslade och tassades om som hon inte fick höra var hennes julklapp. Hur ska det nu gå med paketet hon skulle få? För Kottan älskar julklappar!

En lustfylld och rolig föreställning med mycket sång och musik om vänskap och varför det inte är kul att vara utanför gemenskapen.

Workshop - Tillval

Föreställningen Kottan med vänner handlar om att bli sedd och att få delta. Om vikten av att vara snäll och respektera varandra. I workshopen till Kottan med vänner har vi först samtal med barngruppen om vad de just sett i föreställningen. Vi berör tre saker; ensamhet, vänskap och utanförskap. Gruppen får sen tillsammans med skådespelarna delta i gruppstärkande lekar och övningar på hur man kan hjälpas åt för att förhindra att utanförskap och bråk uppstår. Workshopen avslutas sedan med att vi samtalar och reflekterar över vad vi just gjort och hur man i hela gruppen har ett kollektivt ansvar för att alla mår bra och får vara med och delta på lika villkor.

Lärare berättar

Lyssna på musiken

Olika julsånger som sjungs utan bakrundsinspelaningar