Pettson får julbesök

Barnteater 3-9 år - Att säga förlåt

Pettson får julbesök

Med Sven Nordqvist underbara karaktärer får vi en fantastisk julföreställning för hela familjen. Tillsammans med er i publiken hjälper vi Pettson och Findus att få en riktigt härlig jul.

Trailer

Spela videoklipp
Föreställning för barn 3-11 år

Pettson får julbesök

0
Ca antal spelade föreställningar

Snart är det jul, och Pettson och Findus ska hålla på med julförberedelser. När de ska hämta granris i skogen med kälken går det alldeles för fort, kälken kraschar och Pettson skadar sin fot. Nu kan de inte åka och handla, och de kan inte hämta en julgran. Findus får ta hand om städningen och de tillverkar en julgran av det de har hemma. Men hur ska de ordna med maten? Morötter och potatis är tråkig julmat. Det visar sig att Findus oroar sig i onödan. Grannarna kommer en efter en och har alla med sig något till Pettson och Findus och det blir en riktig trevlig julafton.

En fantastisk julföreställning för hela familjen. Tillsammans med er i publiken hjälper vi Pettson och Findus att få en riktigt härlig jul. I foajén kommer du mötas av julsånger när du kommer av fantastiska lokala ungdomar.

Föreställningens längd ca 45-50 minuter.
Rekommenderas från 3 år.
Ingen paus

Lärare berättar

Lyssna på musiken

Musiken kan inte spelas upp på grund av rättighetsskäl.

Bildgalleri

Pettson får Julbesök

Pettson får Julbesök

Vi kan nu äntligen avslöja vad som blir årets julföreställning som kommer spelas lördagar och söndagar i december. Det blir Pettson och Findus av Sven Nordqvist. Med nytt manus av Leif Grönqvist som skrivit Peter Pan och Prinsessan på ärten som spelats på Bristol under 2019.

Premiären blir den 30 november 2019 och spelas fram till 22 december 2019.

Som Pettson presenterar vi Gustaf Nyberg som är som klippt och skuren till rollen. Har setts under flera år i Lilla Parken och nu senast i Peter Pan som Kapten Krok. I somras sågs han som Sheriffen i den stora westenshowen på High Chaparral.blankFotograf: Martin Doshé

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.