Barnteater 3-9 år - Mänskliga rättigheter

Charlie och rymdäventyret

Charlie och rymdäventyret handlar om att fly från bråk och att även bästa vänder kan bråka ibland. En interaktiv föreställning för förskolan och skolan som följer Lpfö18 och Lgr11. En föreställning som kan sökas med Skapande skola pengar.

Se vår Trailer

Spela videoklipp
Föreställning för barn 3-9 år

Charlie & rymdäventyret

Ca antal spelade föreställningar
0

När föräldrarna bara bråkar så finns det ingen som har tid för Charlie. Charlie har i hemlighet byggt en rymdraket och tillsammans med sin nallebjörn Bobby ger dem sig ut på ett spännande rymdäventyr. Men allt går inte som planerat, motorn går sönder! Lyckan byts till skräck när en rymdvarelse och en satellit knackar på dörren till raketen. En ny vänskap byggs upp och olikheterna blir till likheter. De kanske har olika sätt att se på saker men målet är samma. Tillsammans bygger de upp en vänskap och Charlie och Bobby får lära sig mer om rymden och om allas människors lika värde. Men ett problem återstår, hur ska Charlie kunna berätta om allt hon lärt sig? Raketen har ju en trasig motor! Kanske kan hennes nya vänner hjälpa henne.

En fartfylld och spännande föreställning med mycket sång och musik om vänskap och alla människors lika värde. En föreställning om likabehandling och varför det ibland kan kännas som man inte syns.

Lärare berättar

Lyssna på musiken

Bildgalleri